Eli, jos joku nyt siitä ei tiedä mitään, niin olen taistellut Tampereen Hevosmessujen ruokapalveluista.

Ollessame itse tuolla messuilla söimme ns. roskaruokaa, joka olikin todella shittiä! Siitä olen nyt sitten säpövaihtoa käynnyt ruokapalveluiden kanssa ja oletan, etteivät edes uskalla tilata seuraaville messuille mm. niitä olemattomia broilerikolmioleipiä.

Seuraavat messut alkavat 17. päivä ja menen ihan itse toteamaan ovatko ko leivät samanlaisia vai ei. Jos ovat samanlaisia, niin se leipä lähtee tutkimuksiin asiakashuijauksesta! Olisiko tästä edes jotain riemua muillekin kuin meille? Itse ainakin haluan saada vastineen rahoilleni. Ja jos broilerileivästä ei löydy broileria, niin ei se kyllä sellainen ole.

No niin, ruokapalvelu-yrittäjä tunnusti jo myynneensä ylipaistettuja ranskiksia ihan liikaa maustettuina. Huraa!!!! Vielä on pari kiistanalaista asiaa kesken. Minähän en jätä hyvää diiliä kesken =) Voi kun moni muukin osaisi protestoida ala-arvoiseen ruuan laatuun. Saisimme siten ensi vuonna hyvää safkaa syötäväksi! Suomessa ollaan aina tyytyväisiä, eikä uskalleta  puuttua epäkohtiin.