Mikäli päivät olen laskenut oikein, niin eilen TuiTuilla oli 345vrk takana varsan odotusta. Tämä on aika jonka kasvattaja ilmoitti minulle, että on heillä Irlannissa käytetty normaali vuorokausi määrä. Tosin hieman mua epäillyttää koko Irlannin touhu, että osaavatkohan ne siellä lukea edes kalenteria.

Tamma ei siis vieläkään näytä varsovalta. Sinänsähän tuo ei ole huono asia olenkaan, kun edelleen on vielä kylmää ja meillä on ihan riittävästi lunta maassa.

Tänään jouduin ottamaan ponit sisälle jo kymmeneltä. Aamuisin ne pääsevät jo viiden jälkeen ulos, mutta kun OnniPonilla alkoi tuuli viuhuamaan korvien läpi. Se juoksi ihan hulluna tarhassaan ja innostutti mammankin hölköttelemään omassaan. Ajattelin, että säästytään suuremmilta vahingoilta kunhan menee karsinaansa vähäksi aikaa rauhoittumaan. Laittakoon Henna ponit uudestaan ulos kunhan tulee koulusta.

Onnilla on ollut tapana 'viirauspäivinä' hypätä tarhansa aidan yli ja vähän iloitella pihassa. Ja TuiTuin tarhassa on vielä sen verran jäätä, että pelkäsin tamman kaatuvan. Kevät on hurjaa aikaa ;)

Meillä oli viikonloppuna paskatalkoot. Tarhat siivottiin ponien jätöksistä ja samaten TuiTuin tarhan katos. Koko perhe oli mukana. Jo omillaan asuvat tytötkin tulivat auttamaan. Olivatkin sitten ihan reporankana iltasella.

 

jotain%20003-normal.jpg

OnniPoni taas kuuntelee jotain...jospa saisi edes pienen syyn alkaa hötkyilemään tarhaa ympäri.