Juhannus on vietetty ja arkeen on palattu. Mainioita lomakelejä on pukannut niille joilla loma on. Minulla ei ole. Tosin ihan oma valinta tämä kesän lomattomuus on ollut.

Pomppu madotettiin viime sunnuntaina ensimmäisen kerran. Varsa ei ollut moksiskaan suuhun työnnettävästä töhnästä.Elokuussa sitten uudestaan. Eilen kävin varsan aamuyöstä pelastamassa, kun se oli pompannut  karsinan oven yli ulos! Siis tuossa varsomiskarsinassa on ala- ja yläovi ja näillä helteillä on se yläovi ollut auki. Onnettomana varsu juoksenteli edestakaisin kun ei hermostuksissaan sitten uskaltanut hypätä takaisin. Ihan matala ei se alaovikaan ole. Hyvin tyytyväisenä se sitten jäi karsinaan tissuttelemaan!

perjantaipollet%20009-normal.jpg

 

Penina Peltonen kävi torstaina pitämässä Hennalle ja Onnille sileän valmennuksen. Paljon oli korjattavaa, mutta Henna on sen jälkeen päivittäin treenaillut ohjeistuksen mukaan. Ensi viikolla ilmeisesti Penina pääsee uudestaan käväsemään. Jos sattuisi tulemaan torstaina, niin pääsisin itsekin katsomaan, kun sattuu olemaan vapaapäivä.

perjantaipollet%20017-normal.jpg