Työkiireitä on pukannut, kuumeessakin olin tässä muutaman päivän. Olo on vähän saamaton, mutta pakko on jaksaa vaan pakertaa eteenpäin.

Oletteko muut huomanneet posti.fi sivuilla mahdollisuuden teettä omista kuvista postimerkkejä? Minä tilasin yhden arkin ihan koeponnistukseksi ja mikäli näyttävät laadukkailta ja käyttökelpoisilta, niin tilaan joka ponista yhden arkin =) Voihan sitä rahaa tuhlataa ihan muuhun hömppään, jos vain haluaa.

lentoa%20088-normal.jpg

Pomppu laitumella hyvinkin samanlaisessa asennossa kuin päivän vanhana! Varsa tuntuu kasvavan ja kehittyvän. Omaa tahtoakin tyttöön on tullut ja taluttaessa välillä väläyttää tempperamenttiään. Silti tuo varsa on hyvin sosiaalinen, kiltti ja rapsutuksesta pitävä.

Ilmoitin Pompun Vermon poninäyttelyyn ja hakusessa on ollut esittäjä sille.  Suokkaan Janina  ilmottautui vapaaehtoiseksi. Ja onhan hänellä ainakin FB-päivitysten mukaan paljonkin kokemusta vasikoiden näyttämisestä. Ja hevostyttö hän on. Katsotaan nyt kuinka ekat harjoitukset menee. Toivottavasti hyvin, niin ollaan sitten iskukykyisiä 4.8. Vermossa.

Tänään sitten päättyi nuorisolta koulu. Enää ei kyllä kehtaa sanoa, että lapsilta, kun toinen päätti yläasteen ja toinen siellä vielä jatkaa! Janne on ollut kaverillaan jo viikon tullee kait kotiin maanantaina. On muuten ihanat kaverin vanhemmat, jotka kestävät tota junioria noinkin pitkään! Henna taasen päätti yläasteen. Ei nyt niin hyvällä todistuksella, mutta keskiarvo oli sentään 7. Pikkasen sai sitä nostettua. Nyt sitten jännitetään yhteishaun tuloksia 12 päivää. Jos ei pääse mihinkään mihin haki, niin minä uhkasin tytön lähettää jonnekin hevostallille vuodeksi opettelemaan edes jotain uusia taitoja. Ja lapsi vain kiukutteli minulle, että ei muuten lähde mihinkään... Katellaan mitä kesäkuu tuo tullessaan.

Minä tunnun olevan lähes kaikki viikonloput töissä. Täytynee muistaa pyytää se Vermon sunnuntai vapaaksi ja mielellään se maanatai heti perään. Kerkiää sitten toipua siitä suuresta menestyksestä tai surusta ;) Tottakai sinne lähdetään menestystä hakemaan, mutta kun itsellä ei ole hajuakaan connemara varsan rakenteesta, niin en osaa omaa varsaa kuin kehua..luonteen puoleesta. On niin fiksu ja tempperamenttinen. Aikas sopiva kilpaponiksi!