Viimeinkin alkaa ilma lämpiämään sen verran, että varsaa voi pitää jo koko päivän ulkona. Tuntuu tuo pienoinen tammuska nauttivan ulkonaolosta ihan täysin rinnoin.

Alatalon Taru on käynyt varsua kuvaamassa pari kertaa ja oikein kivoja kuvia hän saikin otettua. Tarun muita kuvia löydät alla olevasta linkistä. Tuhannet kiitokset Tarulle kuvista ja ennen kaikkea viitseliäisyydestä tulla tänne meille kuvaamaan!

http://ttaruee.kuvat.fi/

pomppis4-normal.jpg

Tiedän olevani söpö!

pomppis3-normal.jpg

Vauhtia piisaa

pomppis6-normal.jpg

Tästä mä vielä ponkasen!

pomppis5-normal.jpg

Ei vieläkään vihreetä!!!

Tänään Henna meni RiRa:n ratatalkoisiin ja huomenna sitten kisoihin toimitsijaksi ja kaverinsa, Saritan ponin kisahoitajaksi. Itse en ajatellut mennä, kun käsi on vielä aika kipeä ja sitten sain vielä aivan loistavan kevätflunssan. Hyvä ettei yskiessä silmät pullistu päästä ja kuset lirahda housuun. :D

OnniPonille tilasin ajan kengitykseen ja jalan ultraukseen. Jospa saataisin se viimeinen lausunto siitä hankkarivammasta. Johan ponia on kävellytetty puoli vuotta. Soisi jo hieman ravia päästä ratsastamaan. Ponissa ainakin tuntuu olevan virtaa ihan ylen määrin.

Monblan3-normal.jpg

Pientä karvan pöllyä ilmassa

Onnissa on vielä tiukasti talvikarva kiinni. Toki siitä karvaa koko ajan irtoaa, Kuten kuvasta näkyy, mutta ihan karvapallo se on vielä. Tuikku on jo aika sileäkarvainen vaikka siitäkin irtoaa karvaa vielä ihan älyttömästi.